Фудбалска жива легенда Немања Видић, човек са искуством из великог спортског система, треба да буде нови председник Фудбалског савеза Србије (ФСС).

Невероватна је идеја да се нађе противкандидат Немањи Видићу за председника ФСС и још да се на силу, а све под привидом демократског гласања, изабере за председника ФСС.

У нашој држави је све могуће, па чак и то да већина, дириговано, одједном сматра да неко ко о фудбалу не зна апсолутно ништа буде уважен као озбиљан стручњак, неупоредиво бољи од Немање Видића. Удвориштво у Србији траје дуже од вечности, а неко мора једном рећи – доста је.

Немања Видић је прави кадар који може коначно да поведе ФСС у правом смеру. Он познаје како функционишу озбиљни системи, пошто је у једном био вођа. Набрајати тимске и личне успехе Немање Видића, узичког „министра одбране“, било би апсолутно сулудо, сви релевантни фактори у свету спорта знају ко је и шта је Немања Видић. Свакако да је он једини „министар“ који је заслужио место председника савеза.

Једноставно је – морамо стати на пут обесмишљавању и пропадању институција, време је да се спорт врати спортистима и онима који спорт живе душом и телом.

Само људи од заната и људи од струке могу да убрзају и побољшају квалитет нашег друштва, и зато Нова – Да се струка пита подржава Немању Видића и нада се да ће управо он преузети кормило над залуталим бродом ФСС и излечити српски фудбал од свих болести које су га ослабиле претходних деценија.

Александар Максимовић, председник Градског одбора Нове – Да се струка пита Нови Сад