Било ко да је доведен у везу са тако тешким оптужбама какве смо чули на рачун директора БИА Александра Вулина, мора тренутно бити склоњен са јавних функција, прво зарад менталног здравља нације, а онда и многих других разлога, од којих је најважнији безбедносни, изјавио је данас Владимир Ковачевић, председник Нове – Да се струка пита (Нова Д2СП).

– Неко над чијим именом стоји сумња да се бавио криминалом, да је уплетен у корупционе афере, злоупотребу јавне функције, да је омогућио шверц оружја Слободану Тешићу, да је умешан у шверц дроге, са макар мало образа одмах би се сам повукао са функције коју обавља. Нарочито ако воли своју Србију и њене грађане, јер у супротном нас могу све наше комшије, баш због њега, слободно назвати Колумбијом у срцу Европе – рекао је Ковачевић.

Ковачевић наводи да ако је Вулин до сада био на врху леденог брега обмана, лажи и криминала, од данас тај брег треба да пада и сви грађани Србије морају у томе да суделују и помогну својим сазнањима, ако их имају, у чишћењу свих оних који су у оваквој ујдурми учествовали.

– Чини нам се да готово свакога дана имамо суочавање са горким истинама због којих поштен народ ни у једној земљи света не може мирно да спава – казао је председник Нове Д2СП.

Ковачевић истиче да су нам хитно потребни свеопшти избори, детаљно чешћење од људи који су нам контаминирали животе и извитоперили основе за добру будућност наше деце.

– Народ је одавно препознао шта не ваља, много пре Американаца, због тога је и изашао на протесте. Живот увек победи, па се томе надамо и овог пута сви ми у Новој – Да се струка пита – закључио је Ковачевић.