Угледни адвокати са вишедеценијским искуством – Раде Терзић, Сеад Спаховић, Слободан Ружић и адвокатица Тања Петовар – пружају подршку листи „Србија на Западу – Да се струка пита“.

После објављивања намере да листа „Србија на Западу – Да се струка пита“ планира учешће на предстојећим изборима, сведоци смо невероватне енергије и подршке која се сваког дана увећава, што сматрамо потврдом ставова које заступамо и од којих нећемо одустати.

Евроатлантске интеграције, директни разговори са косовским Албанцима и решавање вишевековног проблема између два народа, нова регионална политика и беспоштедна борба против свих видова криминала и корупције, као и национализма и екстремизма, стуб су наше политике и око њих нема компромиса. Такође, припремамо сет мера који ће драстично променити стандард грађана и променити економски положај сваког појединца.

Велики број најугледнијих појединаца из свих сфера друштва већ је подржао нашу листу, а поверење групе адвоката од ауторитета и неупитног професионалног интегритета јесте доказ колико је важно да грађанска Србија има представнике у будућем сазиву парламента.