Predstavnici liste „Zoran Vuletić – Nemanja Milošević – Srbija na Zapadu – Da se struka pita – Vladimir Kovačević“ predali su sinoć Republičkoj izbornoj komisiji i Gradskog izbornoj komisiji u Beogradu potpise podrške građana.

– Tokom predstojeće kampanje istaći ćemo značaj i nadmoć iskustva i praktičnih znanja u odnosu na teoriju. Vreme je da počnemo da verujemo ljudima iza kojih stoje dela, rad i vrednosti. Tokom kampanje ćete čuti ljude sa više od 30 godina menadžerskog iskustva koji će vam zahvaljujući njemu dati niz praktičnih odgovora na sve nevolje i probleme koji su ophrvali srpsko društvo. Nećemo se baviti nabrajanjem šta sve nije dobro, to ćete slušati od svih drugih stranaka – poručili su predstavnici liste „Srbija na Zapadu – Da se struka pita“.

Dodali su da će predstaviti „šta treba raditi da bismo živeli bolje i da nam se deca više ne iseljavaju iz zemlje“.

– Predstavićemo konkretan program po kojem bismo mogli, uz minimalnu solidarnost poslodavaca, preko noći imati 30 odsto veće plate. Program koji će rešiti hronični nedostatak radne snage. Reformu koja će rešiti nedostatak lekara u zdravstvenom sistemu Srbije, i niz drugih mera i predloga – naveli su predstavnici liste.

Prilikom predaje potpisa istakli su i da je lista „Srbija na Zapadu – Da se struka pita“ lista od koje se neće čuti parole i floskule, „već konkretne odgovore na sva otvorena pitanja sa kojima se suočavaju svi obični ljudi svakodnevno“.

– Zato dobro obratite pažnju na listu „Srbija na Zapadu – Da se struka pita“, jer je ona sigurno vaš izbor za sasvim drugačiju Srbiju – poručili su predstavnici ove liste.